Воював у 93 бригаді: під Ізюмом загинув відомий київський активіст Роман Ратушний

Відомий активіст з української столиці Роман Ратушний загинув у боях із російськими окупантами під Ізюмом

Відомий активіст із української столиці Роман Ратушний загинув у боях із російськими окупантами під Ізюмом — він воював у складі 93 окремої механізованої бригади "Холодний Яр". Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала громадська організація "Захистимо Протасів Яр".

Відомо, що Роман загинув 9 червня у бою в районі Ізюма, він був розвідником у 93 бригаді. Це сталося під час перебування у розвіддозорі у складі бойової групи. З моменту початку повномасштабного вторгнення Росії брав участь у боях під Києвом, а потім у складі 93 бригади звільняв Тростянець та воював у Сумській області.

Ратушний був головою ГО "Захистимо Протасів Яр" та боровся проти забудови зеленої зони у столиці. Про дату похорону повідомлять пізніше.

Нагадаємо, що через російську агресію на території Київщини загинули 38 дітей, серед яких четверо вважаються зниклими безвісти. Таку заяву в ефірі телемарафону зробив голова поліції Київської області Андрій Небітов.

За попередніми даними правоохоронних органів, трьох дітей російські окупанти насильно вивезли з Київщини на територію Білорусі. Про долю ще однієї дитини поки що взагалі невідомо.

"По одній дитині є інформація, що тіло її батька знайдено під завалами в Бородянці. Тіло дитини там не знайдено. Можливо, дитина загинула, але ми при надії, що все ж таки десь ця дитина знайдеться", - повідомив голова поліції Київської області. під час телемарафону.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися