Бучанський район отримає 30 сучасних автобусів від Естонії (Фото)

Бучанський район Київської області отримає 30 сучасних автобусів громадського транспорту від Естонії

Бучанський район на Київщині отримає 30 сучасних автобусів громадського транспорту від Естонії. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала посол Естонії в Україні Мар'яна Беца на своїй сторінці у Twitter.

За її словами, Естонія передала перші п'ять автобусів для Бучанського району Київської області, заплановано передачу ще 30 одиниць рухомого складу. Посол заявила, що гуманітарну допомогу Україна отримала від МЗС Естонії та Міністерства економіки та комунікації країни.

Нагадаємо, що на території Київської області змінили графік руху автобуса сполученням Київ-Переяслав - в українській столиці маршрутка відходить від станції метрополітену "Позняки". Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувало місцеве видання "Переяслав City".

Відомо, що з 8 червня на автобусному маршруті Переяслав-Хмельницький - станція метро "Позняки" вкотре збільшує кількість відправлень. Графік руху буде наступним - АС Переяслав біля АТБ (05:00 - 19:00) - метро "Позняки" (07:30-21:30), Дівчатка-1 - метро "Позняки", відправлення з Девичек о 06:00, з Києва – о 19:00.

Маршрутка Переяслав — Прістроми — Київ вирушатиме з Переяслава 05:00, з Києва до Прістроми — о 18:00. Дем'янці — Київ вирушатиме з Дем'янці о 06:00 та 15:15, з Києва до Дем'янці — о 08:30 та 18:00.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися