У Києві хочуть перейменувати вулицю на честь Романа Ратушного, який загинув на війні

У Солом'янському районі української столиці хочуть перейменувати вулицю на честь загиблого на війні з Росією активіста Романа Ратушного

У Солом'янському районі української столиці хочуть перейменувати вулицю на честь загиблого на війні з Росією активіста Романа Ратушного — йдеться про вулицю Волгоградську. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував киянин Роман Кулик у соціальних мережах.

За його словами, йдеться про перейменування вулиці Волгоградської, розташованої біля Протасового Яру в Києві. Роман Ратушний був головою громадської організації "Захистимо Протасів Яр" та боровся із забудовою зеленої зони.

Нагадаємо, що Роман Ратушний загинув 9 червня у бою в районі Ізюма, він був розвідником у 93 бригаді. Це сталося під час перебування у розвіддозорі у складі бойової групи.

З моменту початку повномасштабного вторгнення Росії брав участь у боях під Києвом, а потім у складі 93 бригади звільняв Тростянець та воював у Сумській області.

Про дату похорону відомого активіста повідомлять пізніше.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Аннастасія

15 червня 2022, 12:46

Дуже трагічна новина про смерть Романа Ратушного! Просто приголомшила мене. Загинув молодий, красивий хлопець. Патріот нашої Батьківщини. На жаль до війни і до смерті цього героя призвели наші гниди олігархи та продажні президенти. Вони і зараз ховаються за смертями простих людей, зраджують країну. Надіються перечекати війну, поки народ гине, потім знову вилізти нам на голови і знову творити беззаконня, пригноблення українців і красти, красти, красти. Смерть кацапофашистам та нашим продажним гнидам!

Ігор

15 червня 2022, 12:29

Слава героям! Дуже хороша ідея, але пропоную зараз і надалі іменами наших Героїв називати тільки ідеально відремонтовані та облаштовані вулиці, щоб після нашої перемоги нові назви вулиць, не дай бог, ніхто і ніколи не лаяв би за поганий асфальт, відсутність розмітки, зручних тротуарів тощо. . . Імена Героїв - тільки ідеальним вулицям!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися