Під Офісом президента почали встановлювати ковзанку

Ковзанка займає 12 на 24 метри, а її встановлення триватиме 12 днів у рамках соціального проекту «Зимової країни на ВДНГ»

Під стінами Офісу президента 12 грудня встановлюють льодову ковзанку, яку почали зводити ще вночі.  Ковзанку розташували біля входу до Офісу, де раніше відбувалися акції громадян під час саміту в Парижі.

Ковзанка займає 12 на 24 метри, а її встановлення триватиме 12 днів у рамках соціального проекту "Зимової країни на ВДНГ". Ковзанка буде розміром 12х28 метрів, тобто загалом близько 300 квадратних метрів льодового покриття. Відкрити її планують напередодні Нового року – близько 28-29 грудня, однак все залежить від погодних умов. Працюватиме вона до 19 січня.

Нагадаємо, що раніше ввечері 8 грудня та вночі 9 грудня під Офісом президента відбулися акції протесту. Протестувальники пояснювали, що стоятимуть доти, доки дізнаються про результати "нормандського саміту" в Парижі й про те, чи не суперечать вони інтересам країни. У Парижі в цей час проходила зустріч президентів України, Франції, Росії та канцлерки Німеччини щодо питання врегулювання конфлікту на Донбасі.  Після публікації комюніке саміту учасники акції в Києві розійшлися, заявивши, що капітуляції України в тому не побачили.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві на Шулявському шляхопроводі скоро почнуть укладати асфальт.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися