З Києва до Вроцлава запустять автобуси від європейського перевізника: подробиці

З української столиці запускають автобуси сполученням Київ–Вроцлав від європейського перевізника

З української столиці запускають автобуси сполученням Київ–Вроцлав від європейського перевізника FlixBus — рухомий склад курсуватиме чотири рази на тиждень. Нова автобусна лінія розпочне своє курсування з 23 червня.

Відомо, що автобуси вирушатимуть у понеділок, вівторок, четвер та п'ятницю зі столиці, а у вівторок, середу, п'ятницю та суботу — із Вроцлава. Автобуси курсуватимуть через Житомир, Новоград-Волинський, Рівне, Львів, Краків та Катовіце.

З Києва автобуси відправлятимуться о 10:30 з Центрального автовокзалу на Деміївській площі, а також об 11:30 з автостанції "Київ" на вулиці Семена Петлюри. У зворотному напрямку із Вроцлава курсуватимуть з 20:00. Квитки можна купити на офіційному сайті FlixBus, вартість від 2 до 4 тисяч гривень.

Нагадаємо, що на території Київської області змінили графік руху автобуса сполученням Київ-Переяслав - в українській столиці маршрутка відходить від станції метрополітену "Позняки". Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувало місцеве видання "Переяслав City".

Відомо, що з 8 червня на автобусному маршруті Переяслав-Хмельницький - станція метро "Позняки" вкотре збільшує кількість відправлень. Графік руху буде наступним - АС Переяслав біля АТБ (05:00 - 19:00) - метро "Позняки" (07:30-21:30), Дівчатка-1 - метро "Позняки", відправлення з Девичек о 06:00, з Києва – о 19:00.

Маршрутка Переяслав — Прістроми — Київ вирушатиме з Переяслава 05:00, з Києва до Прістроми — о 18:00. Дем'янці — Київ вирушатиме з Дем'янці о 06:00 та 15:15, з Києва до Дем'янці — о 08:30 та 18:00.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися