Ремонт на Дніпровській набережній в Києві: як буде працювати громадський транспорт

Роботи на Дніпровській набережній планують закінчити за добу

Заміна асфальтового покриття на Дніпровській набережній вплине на роботу міського транспорту. Ремонт почали з полудня п'ятниці, 18 вересня, тоді ж і обмежили рух автотранспорту в напрямку Русанівської набережної. До закінчення робіт, які планують закінчити за добу, рух автобусів змінили.

Громадський транспорт курсуватиме:

• автобус № 49 в напрямку залізничної станції "Лівий берег" від ст.м. "Лівобережна" до Дніпровської набережної за діючим маршрутом, далі - просп. Павла Тичини - вул. Березняківська - залізнична станція "Лівий берег";

в напрямку ст.м. "Лівобережна" по трасі: залізнична станція "Лівий берег" - вул. Березняківська - вул. Соборності - Русанівська набережна - далі за чинним маршрутом.

• автобус № 95 в напрямку вул. Микільсько-Слобідській від залізничної станції "Лівий берег" до вул. Амвросія Бучми за чинним маршрутом, далі - направо на вул. Івана Миколайчука - вул. Соборності - Русанівська набережна - далі за чинним маршрутом.

• автобус №108 в напрямку вул. Митрополита А. Шептицького від ст.м. "Харківська" до вул. Юрія Шумського за чинним маршрутом, далі - вул. Амвросія Бучми - направо на вул. Івана Миколайчука - вул. Соборності - Русанівська набережна - далі за чинним маршрутом.

• маршрутні таксі №№ 177, 178 в напрямку ст.м. "Лівобережна" від ст.м. "Бориспільська" до Дніпровської набережної за діючими маршрутами, далі - просп. Павла Тичини - вул. Амвросія Бучми - направо на вул. Івана Миколайчука - вул. Соборності - Русанівська набережна - далі за діючими маршрутами.

• маршрутне таксі № 249 в напрямку станції "Лівий берег" від ст.м. "Лівобережна" до Дніпровської набережної за діючим маршрутом, далі - просп. Павла Тичини - вул. Березняківська - залізнична станція "Лівий берег"; в напрямку ст.м. "Лівобережна" по трасі: залізнична станція "Лівий берег" - вул. Березняківська - вул. Соборності - Русанівська набережна - далі за чинним маршрутом.

Як повідомляв портал "Коментарі", В Києві з'являються нові маршрути громадського транспорту. Ми недавно інформували читачів про маршруті 79 , який з'єднає станцію "Лісова" з вулицею Бальзака. Тепер же новий автобусний маршрут пройде від Троєщини до Позняків.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися