Німецький генерал розповів, чому Росія зазнала поразки під Києвом

Німецький генерал Бундесвера Удо Ойліг пояснив, чому російські окупанти програли бій за українську столицю на першому етапі повномасштабного вторгнення в Україну

Німецький генерал Бундесвера Удо Ойліг пояснив, чому російські окупанти програли бій за українську столицю на першому етапі повномасштабного вторгнення в Україну. Про це стало відомо з інтерв'ю військового, яке він дав журналістам "Deutsche Welle".

За його словами, коли Росія не змогла за кілька днів війни провести так звану спецоперацію, то стало зрозуміло, що головними недоліками російської армії є планування, командування і логістика. Він зазначив, що росіяни хотіли досягти своїх військових цілей обмеженими ресурсами та без особливого опору.

Генерал наголосив, що українська армія успішно відбила напад РФ на Півночі України. Водночас Ойліг заявив, що росіяни зробили висновки зі своїх помилок і почали приймати вірніші рішення на Донбасі.

Нагадаємо, що з овець голови Офісу Президента України Олексій Арестович і Михайло Подоляк заспокоїли українців заявивши, що найближчим часом не варто очікувати військового вторгнення з Білорусі. Про це стало відомо зі звернення, яке Арестович опублікував у своїх соціальних мережах.

За його словами, жодного нападу з Білорусі найближчим часом не буде, а тому громадянам не варто боятися щодо цього.

"Коли треба буде боятися нападу з Білорусі, ми обов'язково скажемо", - сказав Арестович. Михайло Подоляк заявив, що "не варто слухати видатних експертів, які точно всі знають".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися