На війні з Росією загинув відомий журналіст - спікер заступника голови КМДА

На війні з російськими окупантами загинув відомий український журналіст та видавець Володимир Чеповий

На війні з російськими окупантами загинув відомий український журналіст та видавець Володимир Чеповий. Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікувала речник заступника голови Київської міської державної адміністрації Костянтина Усова Людмила Шикота в соціальних мережах.

Відомо, що Чеповий пішов на фронт добровольцем територіальної оборони та віддав життя у перші дні червня, тіло загиблого впізнали лише вчора. Він став 34 медійником, який загинув 2022 року.

Нагадаємо, що під час бойових дій загинув організатор факельної ходи, координатор громадської організації "Покліу яру" Павло Добротворський із псевдонімом "Історик". Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили на сторінці громадської організації "Поклик яру" у Фейсбуці.

"Він загинув за українське майбутнє. Він щиро вірив у те, що робив. Він був ідейником, якого наслідувала вся команда "Зов яру" і ще багато людей", - повідомили на сторінці ГО.

Про загибель Павла також повідомила Ольга Савенко куратор інформаційно-виставкового центру "Музей Майдану".

"Ці дні, це суцільний біль. Ми втратили Павла Добротворського. На фронті, на українській стороні, гине еліта! Гине наша молодь, яка замість того, щоб будувати країну, помирає, борючись за її свободу! наші міста та села", - йдеться у повідомленні Савенок у Фейсбуці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися