Стало відомо, коли Росія може піти у новий наступ на Київ

Командувач оборони української столиці генерал Олександр Павлюк розповів, за яких умов російські окупанти можуть піти у новий наступ на Київ

Командувач оборони української столиці генерал Олександр Павлюк розповів, за яких умов російські окупанти можуть піти у новий наступ на Київ. Про це стало відомо із інтерв'ю воєначальника, яке він дав журналістам державного видання Укрінформ.

За його словами, на сьогоднішній день безпека столиці та Київської області забезпечується на лінії фронту у Харківській, Луганській, Донецькій та Херсонській областях. Він зазначив, що Київ залишається головною метою російських окупантів, а тому не варто унеможливлювати формування нових ударних угруповань на Київському та Чернігівському напрямах.

Павлюк вважає, що у разі успіху на Сході України противник може перемістити війська на Київський напрямок, щоб влаштувати новий наступ на столицю, проте зробити це за короткий термін неможливо.

Раніше Павлюк заявив, що країнська столиця захищена ефективною системою протиповітряної оборони, проте існує загроза масованого ракетного удару з боку російських окупантів.

За його словами, існує ймовірність прориву зони протиповітряної оборони столиці у разі масованого ракетного удару, а тому мешканцям міста варто не втрачати пильності та реагувати на повітряну тривогу.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися