Потяг Київ-Ковель став одним із найпопулярніших в Україні — Укрзалізниця

Поїзд сполученням Київ-Ковель став одним з найпопулярніших серед українців останнім часом

Потяг сполученням Київ-Ковель став одним із найпопулярніших серед українців останнім часом — у державній компанії "Укрзалізниця" назвали причини. Про це сталося з офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба УЗ.

Відомо, що з початку літа одним із найпопулярніших поїздів став маршрут під номером 97 сполученням Київ-Ковель-Київ, який перевіз понад 23 тисячі громадян. Причиною такого явища в УЗ називають активне повернення українців із евакуації до безпечних регіонів, зокрема українську столицю, а також збільшення кількості бізнесових та туристичних поїздок.

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" запустила потяги до Житомира та Черкас в українську столицю — залізничне сполучення з Черкасами відновлено вперше за два роки. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що поїзд сполученням Київ–Черкаси курсуватиме шість днів на тиждень, крім вівторка. Потяг Черкаси–Київ вирушатиме о 06:30 та прибуватиме до столиці об 11:01, з Києва поїзд вирушає о 15:05 та прибуває до Черкас о 19:30.

Поїзд сполученням Київ–Житомир вирушатиме з Києва о 06:55 та прибуватиме до Житомира о 09:43. З Житомира склад вирушатиме о 12:06 та прибуватиме до столиці о 14:51.

Також ще один склад Київ–Чернігів вирушатиме зі столиці о 14:33 та прибуватиме до Житомира о 17:15. У зворотний бік поїзд відправляється о 18:38 та прибуває до Києва о 21:50.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися