У Києві відновлюють роботу елітного п'ятизіркового готелю: подробиці

В українській столиці відновлюють роботу елітного п'ятизіркового готелю "Hilton Kyiv"

В українській столиці відновлюють роботу елітного п'ятизіркового готелю "Hilton Kyiv" - заклад почне працювати з четверга, 1 липня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба компанії у соціальних мережах.

Компанія заявила, що безпека гостей та членів команди залишається пріоритетною для них, у зв'язку з цим підземний паркінг буде обладнано як бомбосховище.

Нагадаємо, що 13 грудня головою Офісу президента Андрієм Єрмаком було   Заявлено , що готель "Україна" буде куплений катарськими інвесторами. Крім передачі готелю, меморандум, про який говорив Єрмак, передбачав запровадження Університету гостинності в Україні з метою зміцнення ділових та партнерських взаємин між Катаром та Україною. Також запровадження цього університету допоможе розвинути українську туристичну галузь та готельну культуру.

Важливо уточнити, що ще у червні поточного року Зеленський стверджував, що готель "Україна" буде виключено зі сфери управління Державного управління справами. Також президент доповнив свою думку висловом щодо активів, які необхідно приватизувати та дати приватним інвесторам можливість перетворити їх на прибуткові об'єкти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися