Коронавірус в Києві: школи закривають

У Києві відзначають зростання числа хворих на коронавірус серед школярів

У Києві COVID-19 вразив 267 учнів і 127 педагогів. Так, через виявлення хворих 328 класів в столиці перейшли на дистанційне навчання. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко під час брифінгу, передає УНН з посиланням на пресслужбу КМДА.

Згідно з повідомленням мера в Києві закрито п'ять шкіл. Це сталося через те, що в навчальних закладах виявили коронавірус у вчителів. Так, школи закриті в Голосіївському, Дарницькому, Оболонському, Печерському та Солом'янському районах столиці.

"У 122 школах перевели на самоізоляцію і дистанційне навчання в цілому 328 класів, де є хворі учні. Всього хворих коронавірусів школярів в столиці - 267. Але 127 педагогів ", - повідомляє влада.

У дошкільних установах міста за виявлені випадки вірусу тимчасово закриті 15 груп. Один сад закритий на карантин.

Відзначається, що заповненість дитячих садків у столиці становить приблизно половину - 50% місць пустують.

Нагадаємо, раніше в Києві через коронавируса закрили ще чотири школи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Елена

17 вересня 2021, 21:46

https://youtube.com/channel/UCzuh-9W-Pyhe0FR9wLQW40A с вирусом удачно борется средство, котрое по ссылке Боротьба з патогенними мiкроорганiзмами зазвичай здiйснюється консервативними дезiнфектантами, проте доведено, що у мiкроорганiзмiв виробляеться резистентнiсть (стiйкiсть) до останнiх. Нашi дослiдження показали, що навiть при тривалому застосуваннi стiйкiсть до Elixir не здатнi виробити патогеннi органiзми жодної з наступних груп: Групи патогенних мiкроорганiзмiв: всi види бактерiй, включаючи кишкову паличку i стрептококи; грибковi органiзми: цвiль, головешки, iржа, дрiжджi; бактерiальнi спори, якi неможливо знищити високою температурою i бiльшiстю традицiйних дезiнфектантiв; вiруси та їx мутацiї; бiоплiвки – колонiї мiкроорганiзмiв, що живуть в захисному шарi слизу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися