Опитування щодо взаємодії з владою в умовах війни стартувало в Києві

Подробиці розповіли в мерії столиці

Дослідження громадської думки щодо взаємодії зі столичною владою в умовах війни організували у Києві. Про старт опитування розповів керівник Департаменту суспільних комунікацій Київської міської державної адміністрації Роман Лелюк, передають "Коментарі".

В мерії столиці за допомогою опитування планують зрозуміти, як змінилася взаємодія активістів та волонтерів, благодійних, громадських та профспілкових організацій та ЗМІ з владою Києва з початку повномасштабної війни. Анкета складається із трьох десятків питань. Респонденти зможуть оцінити діяльність столичних посадовців в умовах воєнного стану та визначити, що заважає налагодити співпрацю.

"Низка пунктів стосується діяльності наших безкоштовних громадських просторів Vcentri HUB – хочемо зрозуміти чи користуються інститути громадянського суспільства цими можливостями та як їх оцінюють", — зазначив керівник Департаменту суспільних комунікацій КМДА.

Опитування громадської думки триватиме з 28 червня до 28 липня включно. Взяти участь у дослідженні та заповнити анкету можна за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися