До Києва для зустрічі із Зеленським прибув президент Індонезії (Фото)

Президент республіки Індонезія прибув до української столиці з робочим візитом, щоб провести зустріч із Президентом України Володимиром Зеленським

Президент республіки Індонезія Джоко Відодо прибув до української столиці з робочим візитом, щоб провести зустріч із Президентом України Володимиром Зеленським. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба індонезійського лідера.

Відомо, що Відодо приїхав до української столиці поїздом "Укрзалізниці" з польського міста Пшемишль. Він заявив, що поїзди до Києва на поїзді зайняла близько 11 години. Після повномасштабного вторгнення Росії до України на знак підтримки нашої країни Київ відвідують світові лідери.

Нагадаємо, що нещодавно Президент Франції Емманюель Макрон, прем'єр-міністр Італії Маріо Драгі та канцлер Німеччини Олаф Шольц відвідали Ірпінь на території Київської області, де точилися запеклі бої з російськими окупантами.

Відомо, що європейські лідери відвідали Ірпінь, який постраждав від бомбардувань російських окупантів на початку повномасштабного вторгнення Росії, а також став місцем численних воєнних злочинів загарбників.

Після поїздки в Ірпінь Макрон, Драгі та Шольц зустрілися з Президентом України Володимиром Зеленським та обговорили з ним військову допомогу, продовольчу кризу та євроінтеграцію України.

Як повідомив Макрон, він хотів би висловити свою підтримку українському народу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися