Бійці батальйону ССО "Азов" Київ скинули бомбу з дрона на позиції росіян (Відео)

Бійці батальйону Сил спеціальних операцій "Азов" Київ скинули бомбу з квадрокоптера на позиції російських окупантів та завдали противнику втрати

Бійці батальйону Сил спеціальних операцій "Азов" Київ скинули бомбу із квадрокоптера на позиції російських окупантів та завдали противнику втрати. Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікував командир згаданого батальйону Дмитро Кухарчук на каналі Telegram.

За його словами, бійці другої роти батальйону "Азов" Київ скинули з квардрокоптера бомбу на позицію російських військових, внаслідок чого двоє отримали важкі поранення.

Нагадаємо, що з овітник глави Офісу Президента України Олексій Арестович заявив про початок стадії ракетного терору російських окупантів з території Білорусі та Росії. Про це стало відомо з його коментаря, який він дав в інтерв'ю блогеру Марку Фейгіну.

За його словами, ракетний удар по торговому центру в Кременчуці свідчить про початок ракетного терору з боку Росії, він зазначив, що удар по ТЦ завдавав ракет Х-22, градус відхилення яких становить близько 600 метрів.

Він зазначив, що найближчим часом варто очікувати на продовження масованих ракетних ударів по всіх містах України і закликав не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися