У Києві проведуть навчання з мінної безпеки: де його можна пройти

У центральній частині української столиці проведуть навчання з мінної безпеки, яке підготували за допомогою спеціалістів Державної служби з надзвичайних ситуацій

У центральній частині української столиці проведуть навчання з мінної безпеки, яке підготували за допомогою спеціалістів Державної служби з надзвичайних ситуацій. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікували на сторінці громадської організації "Солом'янські котики" у соціальних мережах.

Відомо, що експерти ДСНС підготували макети, захисні костюми та цікаву інформацію, яка буде цікава дітям та дорослим. Зазначається, що через спеку буде підготовлено необхідну кількість води для відвідувачів.

Захід пройде у парку імені Шевченка, 30 червня, о 15:00, зареєструватися можна за посиланням. Урок пройде під білим наметом із боку університету імені Шевченка.

Нагадаємо, що на Київщині в селі Демидів після влучення блискавки в міст здетонувала вибухівка. На цьому наголосив заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко.

"У селі Демидів блискавка потрапила в автомобільний міст, через це сталася детонація вибухового пристрою. Міст зруйнований, одна людина загинула, є поранені", - заявив заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко.

Поблизу села Демидів, що у Вишгородському районі, зруйновано міст через річку Ірпінь.

"Війна ще довго нагадуватиме про себе, але ми оперативно реагуватимемо на всі виклики. Після роботи екстрених служб обстежимо та визначимо обсяг ремонту, — підкреслив Тимошенко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Анатолий Шандурский

30 червня 2022, 09:01

ОТКУДА ПОД МОСТОМ ВЗРЫВЧАТКА?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися