У Києві запровадили нову заборону при роботі торгових центрів: що зміниться

В українській столиці запровадили нову заборону під час роботи торговельно-розважальних центрів

В українській столиці запровадили нову заборону під час роботи торговельно-розважальних центрів — йдеться про заборону на роботу дитячих майданчиків усередині ТРЦ. Про це стало відомо із коментаря, який дала речник Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві Світлана Водолага в ефірі телеканалу "Київ".

За її словами, на сьогоднішній день ухвалено рішення з боку військової адміністрації столиці про заборону на роботу дитячих майданчиків та розважальних майданчиків усередині торгових центрів. Вона зауважила, що рятувальники радять не користуватися такими об'єктами по можливості, а краще використовувати такі, де є укриття безпосередньо чи поблизу.

Нагадаємо, що після ракетного обстрілу торговельного центру в Кременчуці перевірка чекає на всі торгові центри Києва. Про це в ефірі телемарафону заявив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

За словами першого заступника мера Києва, перевірку столичних закладів щодо дотримання правил евакуації під час повітряної тривоги проведуть співробітники поліції. Чиновник підкреслив, що ці правила всім відомі і діють з моменту запровадження військового стану, тому заклади повинні дотримуватись заходів безпеки.

Перевірки в Києві ініціювали після ракетного обстрілу ТЦ "Амстор" у Кременчуці, що стався напередодні. На момент обстрілу в приміщенні перебували понад тисяча людей, більшість із них вціліли, бо під час повітряної тривоги вийшли на вулицю і прямували до розташованого укриття.

Джерело: https://t.me/kyivtv


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Игорь

30 червня 2022, 09:00

Опять все то же - "жареный петух" очень жестоко клюнул в Кременчуге - и что-то зашевелилось... А до, того, несмотря на войну, - ну никак...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися