На Київщині продовжили дію комендантської години: подробиці

На території Київської області ще на тиждень продовжили дію комендантської години

На території Київської області ще на тиждень продовжили дію обмежень комендантської години — вони діятимуть з 23.00 до 05.00 у період з 3 до 10 липня. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Патрульної поліції Київської області.

Відомо, що під час комендантської години обмежується перебування на вулиці та інших громадських місцях без спеціального пропуску та посвідчення особи, не можна переміщатися на транспорті чи пішки. Мешканців закликали берегти себе та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Нагадаємо, що раніше Арестович висловив думку про те, скільки ще триватимуть масовані ракетні обстріли української столиці та інших міст нашої країни з боку російських окупантів. Про це він повідомив в інтерв'ю з адвокатом Марком Фейгіним.

За його словами, ракетний терор українського міста триватиме приблизно тиждень-півтора. Він зазначив, що такі міста як Миколаїв та Харків бомбять щодня невиборним способом, ударяючи по житлових кварталах.

Арестович заявив, що масовані ракетні удари припиняться через те, що ракети є дорогою зброєю, а також те, що це не приносить окупантам бажаного. Він зазначив, що йдеться про припинення ракетних ударів у такій кількості, обстрілювати територію України росіяни не припинять.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Соломон Лазаревич

4 липня 2022, 16:31

Василий, он же Ростислав, он же тупой тролль. В Россию езжай зашкваренный и опущенный.

Соломон Лазаревич

4 липня 2022, 16:30

Ростислав, дети ведут авто? Ты бредишь, наркоман?

Ростислав

4 липня 2022, 10:42

100 процентов, даже детей на блокпостах под Киевом мучают в пробках

Василий

4 липня 2022, 10:11

бандитская власть, Сталинский режим...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися