У Києві оголошено жовтий рівень небезпеки

Видимість на дорогах буде знижена до 200-500 метрів

До кінця доби 12 грудня в Києві буде триматися густий туман.  Про це повідомили в Держслужбі з надзвичайних ситуацій Києва з посиланням на дані Українського гідрометцентру. Видимість на дорогах буде знижена до 200-500 метрів. У зв'язку з погодними умовами в столиці оголошено підвищений, жовтий рівень небезпеки.

Нагадаємо раніше повідомлялося, що зима в Україні зменшиться на цілий місяць і стане теплішою. Завідувачка відділом прикладної метеорології та кліматології Українського науково-дослідного гідрометеоінституту Віра Балабух розповіла, що підвищення середньої температури за рік на 0,1 градуса подовжує тривалість теплого періоду на один день.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві 12-13 грудня будуть незначні обмеження дорожнього руху. 12-13 грудня у зв’язку з візитами в Україну Прем’єр-міністра Грузії Георгія Гахарія та Прем’єр-міністра Республіки Молдова Іона Кіку можливі тимчасові незначні обмеження дорожнього руху в Києві на окремих ділянках вулиць Голосіївського, Дарницького, Дніпровського, Печерського, Подільського, Шевченківського районів, а також на Бориспільському шосе.

Відповідно до Закону України "Про державну охорону органів державної влади України та посадових осіб" іноземна делегація буде забезпечуватися безпекою від державної охорони України.

Джерело: https://meteo.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися