У Києві вимагають відкрити станції метро "Майдан Незалежності" та "Хрещатик"

В українській столиці місцеві жителі вимагають відкрити станції метрополітену "Майдан Незалежності" та "Хрещатик", які розташовані в центральній частині міста

В українській столиці місцеві жителі вимагають відкрити станції метрополітену "Майдан Незалежності" та "Хрещатик", які розташовані в центральній частині міста. Про це стало відомо із відповідної петиції, яка була зареєстрована на офіційному сайті Київської міської ради.

На сьогоднішній день станції підземки залишаються закритими для руху і використовуються тільки як укриття під час повітряної тривоги.

Нагадаємо, що в українській столиці розповіли про режим роботи київського метрополітену під час повітряної тривоги та загрози обстрілу окупантів. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації у соціальних мережах.

Відомо, що метрополітен у цілодобовому режимі працює як укриття. Для того, щоб скористатися укриттям у метро після завершення роботи підземки, необхідно натиснути на дзвінок біля входу і дочекатися чергового співробітника поліції. Користуватися потрібно тими вестибюлями, які працюють у денний час.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Андрей

8 липня 2022, 11:15

И правильно, сколько можно там концерты из бездарей проводить ?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися