«Укравтодор» попередив про погіршення погодних умов на Київщині

Повідомляється, що з 3 грудня на дорогах очікується ожеледиця

У вівторок, 3 грудня у Київській області очікується погіршення погодних умов.  Про це повідомляє прес-служба "Укравтодору" в Facebook.

Повідомляється, що вночі очікується помірний, а вдень невеликий сніг. А також утворення снігового покриву висотою 2-5 см, а на дорогах ожеледиця. Погіршення погодних умов може привести до ускладнень руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.  Тому слід бути уважними за кермом, зазначили в "Укравтодорі" .

Нагадаємо, що раніше синоптики повідомляли, що у Києві 2 грудня випаде мокрий сніг. Зазначається, що перший понеділок грудня буде холодним і слизьким.Температура повітря протягом дня понеділка близько нуля, ввечері похолодає до -1-3 градусів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у Києві за вихідні сталося понад 190 ДТП. У Києві за вихідні сталося понад 190 дорожньо-транспортних пригод. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Києва. В прес-службі поліції розповіли, що з 30 листопада по 1 грудня сталося 177 ДТП без потерпілих та 15 ДТП з потерпілими.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися