На Донбасі загинув колишній футболіст київського "Динамо": подробиці

На фронті російсько-української війни під Бахмутом загинув колишній футболіст київського "Динамо"

На фронті російсько-української війни під Бахмутом загинув колишній футболіст київського "Динамо" Сергій Баланчук - його життя забрали російські окупанти на передовій. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувало спортивне видання "Динамоманія".

Відомо, що Баланчук загинув унаслідок артилерійського обстрілу, йому було 47 років. Він ходив до школи з легендарним голкіпером клубу Олександром Шовковським, у київському клубі Баланчук провів лише чотири матчі, після чого грав у ізраїльському чемпіонаті. Останнім клубом футболіста став харківський "Металіст", 2003 року він оголосив про завершення кар'єри.

Нагадаємо, що в українській столиці відбулася церемонія прощання із загиблими бійцями полку "Азов", які віддали життя під час оборони Маріуполя від російських окупантів - прощання пройшло у Київському крематорії. Про це стало відомо з матеріалу, який опублікували на сайті видання "Суспільне".

Відомо, що йдеться про бійців Віталія Красовського з позивним "Крос" та Данилом Рибальченком з позивним "Риба". Красовський був бійцем "Азова" з 2015 року, він загинув зі зброєю в руках у Маріуполі, отримавши тяжке поранення у березні.

Данило Рибальченко також служив в "Азові" з 2015 року, а воював ще з 2014 року на Донбасі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися