В Ірпені відомий кухар Ектор Хіменес Браво влаштував пікнік (Фото)

В Ірпені Київської області відомий шеф-кухар Ектор Хіменес Браво влаштував пікнік для людей, які втратили свої будинки внаслідок повномасштабного вторгнення Росії

В Ірпені Київської області відомий шеф-кухар Ектор Хіменес Браво влаштував пікнік для людей, які втратили свої будинки внаслідок повномасштабного вторгнення Росії – він провів майстер-клас. Про це стало відомо з матеріалу, який опублікувало видання Суспільне.

Відомо, що він провів для мешканців "залізного містечка" майстер-клас із приготування смачних страв на мангалі - курки, запеченого баклажану та салату з огірків.

Нагадаємо, що "Залізне містечко" в Ірпені стало притулком для майже трьох десятків ірпенців, які втратили житло через повномасштабне вторгнення російської армії в Україну.

У "Залізному містечку" в Ірпені родини місцевих мешканців оселили безкоштовно. Тимчасове житло у "Залізному містечку" складається з п'яти нових вагонів-купе, обладнаних кондиціонерами та санвузлами. Тут є окремий вагон-ресторан та вагон із душовими кімнатами.

На території "Залізного містечка" облаштували дитячий та спортивний майданчики. Тут є зона для барбекю з альтанками та високошвидкісний інтернет. Для мешканців "Залізного містечка" забезпечили безкоштовне триразове харчування. Як провели новосілля, показали на відео в "Укрзалізниці".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися