У Києві провели обробку пляжів від гризунів та кліщів: подробиці (Фото)

В українській столиці провели роботи з обробки пляжів від гризунів та кліщів

В українській столиці провели роботи з обробки пляжів від гризунів та кліщів, а також міські водоймища, захисні смуги та зони відпочинку людей. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба комунального підприємства "Плесо".

Відомо, що на згаданих вище територіях провели протилептоспірозну дератизацію та протикліщову обробку. Ці заходи проводять для профілактики зараження людей інфекційними захворюваннями, які переносять гризуни.

Нагадаємо, що у різних районах української столиці на території парків та скверів встановлюють спеціальні рамки-розпилювачі, які рятують мешканців міста від аномальної спеки. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба комунальної організації "Київзеленбуд".

Відомо, що перші прохолодні конструкції вже з'явилися на території парків "Відрадний", "Деснянський", "Молодіжний", "Позняки", "Перемога", у спортивно-оздоровчому парку на вулиці Шумського, у сквері на вулиці Мартиросяна, а також на вулиці Хрещатик. На сьогоднішній день відбувається монтаж рамки у Голосіївському парку імені Максима Рильського.

Найближчим часом охолоджувальні рамки встановлять у Куренівському парку, парку "Орлятко", парку "Аврора", парку "Інтернаціональний", ще одну у парку "Перемоги", у парку Слави, у сквері на перетині Оболонського проспекту та вулиці Маршала Тимошенко, сквері на площі Щекавицька та у сквері імені Кошиця.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися