У Києві очікується гроза та дощ: синоптики дали прогноз погоди

В українській столиці 12 липня очікується гроза, дощ, а також пориви вітру

В українській столиці 12 липня очікується гроза, дощ, а також пориви вітру — синоптики дали прогноз погоди на сьогодні. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого на офіційному сайті Українського гідрометцентру.

Температура повітря коливатиметься від 11 до 13 градусів вище за нуль у нічний час доби, вдень стовпчик термометра коливатиметься від 20 до 22 градусів тепла.

Очікуються опади у відео дощу та гроза, пориви вітру сягатимуть 7-12 метрів за секунду.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час грози блискавка потрапила до місту під Києвом, внаслідок чого стався вибух. Вибухом зруйновано міст через річку Ірпінь у селі Демидів.

Одна людина загинула, ще двоє поранено. Рух транспорту через міст перекрили на час проведення ремонтних робіт та оприлюднили схему об'їзду.

Минулого тижня під час грози у Фастівському районі блискавка потрапила до дачного будинку, де після цього сталася пожежа . У селищі міського типу Глеваха згоріли дачний будинок та господарська будівля поряд. Крім того, через потужну зливу з градом та шквалами, що накрили правобережні райони Києва, у столиці виникли підтоплення на занижених місцях. Наслідки зливи в столиці можна подивитися на відео.

Читайте також, що під час останньої грози у Києві пошкоджено триста дерев.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися