До Києва може приїхати Папа римський Франциск: подробиці

Міський голова української столиці Віталій Кличко запросив Папу римського Франциска приїхати у робочий візит до Києва

Міський голова української столиці Віталій Кличко запросив Папу римського Франциска приїхати до робочого візиту до Києва. Про це він заявив під час акції проекту MEAN на підтримку України, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Кличко ще раз запросив понтифіка відвідати столицю і зазначив, що українські захисники показали всьому світу, що таке справжня свобода і якою ціною вона дається.

Він зазначив, що Україні терміново потрібна військова допомога та закликав союзників не займатися умиротворенням російських агресорів.

Нагадаємо, що після того, як Папа Римський відвідає Канаду, розпочнеться підготовка візиту до Києва. Можливо, Папі вдасться відвідати столицю України вже у серпні цього року. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив секретар у справах Святого Престолу з державами та міжнародними організаціями архієпископ Пол Річард Галлагер під час інтерв'ю з ватиканістом Іньяціо Інграо.

Крім візиту до Києва, Папа Римський також планує поїхати до Москви та організувати зустріч із російською владою.

"Думаю, що повернувшись з Канади, почнеться вивчення дійсної можливості цього. Але багато залежатиме від результатів подорожі до Канади, побачимо, як Папа переноситиме цю подорож, яка також дуже вимоглива, а тоді побачимо", - зазначив Пол Річард Галлагер.

Також архієпископ повідомив, які відносини між Ватиканом та Росією.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися