Кличко відповів на запитання, чи вдарив би він Путіна під час особистої зустрічі

Міський голова української столиці Віталій Кличко відповів на запитання, чи вдарив би він російського диктатора Володимира Путіна під час особистої зустрічі

Міський голова української столиці Віталій Кличко відповів на запитання, чи вдарив би він російського диктатора Володимира Путіна під час особистої зустрічі. Про це стало відомо з інтерв'ю градоначальника, яке він дав телеведучому Дмитру Гордону.

За його словами, він дуже часто отримував подібні питання від журналістів, однак, "якби кулаками та фізичною силою вирішувалися питання, то він стер би кулаки до ліктів".

Водночас Кличко зазначив, що "якби це зупинило кровопролиття, то відповідь очевидна".

Нагадаємо, що Віталій Кличко розповів, скільки цивільних у Києві загинули внаслідок обстрілу російських окупантів з моменту повномасштабного вторгнення Росії. Про це стало відомо з його інтерв'ю телеведучому Дмитру Гордону.

За його словами, у столиці обстрілами зруйновано понад 20 будинків, понад 110 людей загинуло, серед них є діти.

"У них теж були свої плани, але будувати плани тоді, коли будь-якої миті ракета може прилетіти до твоєї хати і зруйнувати не тільки плани, а й твоє життя і життя твоїх близьких дуже складно", - заявив мер.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися