"Укрзалізниця" запустила новий сервіс для пасажирів Київської міської електрички

Державна компанія "Укрзалізниця" запустила єдиний портал для пасажирів київської міської електрички

Державна компанія "Укрзалізниця" запустила єдиний портал для пасажирів київської міської електрички. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував голова правління УЗ Олександр Камишин.

Відомо, що у тестовому режимі на порталі можна побачити всі можливі пересадки, станційні розклади, а також зручні посилання на купівлю квитків. Також найближчим часом можна стежити за рухом поїздів у режимі реального часу. Побачити портал можна за посиланням .

Нагадаємо, що "Укрзалізниця" передала новий модернізований вагон для київської міської електрички. Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікував голова правління акціонерного товариства "Укрзалізниця" Олександр Камишин у соціальних мережах.

За його словами, компанія планує замінити усі електрички на маршруті міської електрички у столиці. Він зазначив, що новий електропоїзд зроблено для комфортного та безбар'єрного приміського сполучення, з відремонтованими колісними парами, тяговими двигунами та всіма ключовими зубами.

Вагони обладнані додатковими місцями для перевезення велосипедів, пасажири зможуть залишати свої відгуки про використання транспорту прямо в салоні QR-коду.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися