Депутат Київради, яка воює на фронті, назвав рецепт перемоги України

Депутат Київської міської ради Олександр Погребиський, який воює на фронті у складі Збройних Сил України, назвав рецепт перемоги нашої країни над Росією

Депутат Київської міської ради Олександр Погребиський, яка воює на фронті у складі Збройних Сил України, назвав рецепт перемоги нашої країни над Росією. Про це стало відомо із інтерв'ю бійця, яке він дав журналістам видання Вечірній Київ.

За його словами, війна є марафоном, а не спринтом, тому кияни повинні розуміти, що в майбутньому буде непросто, проте найважчі часи вже позаду.

Він зазначив, що марафон війни потрібно пройти з гідністю, а найголовнішим є єдність, допомога одна одній, а також підтримка ЗСУ. Депутат заявив, що якщо дотримуватись цього рецепту, то війна закінчиться набагато швидше.

Нагадаємо, що депутат Київської міської ради Юрій Федоренко поїхав воювати на фронт до Харківської області у складі підрозділу територіальної оборони Києва. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київради на сайті.

Федоренко обіймає посаду командира 4 роти 128 батальйону 112 окремої бригади територіальної оборони Києва, сьогодні підрозділ виконує завдання на Харківському напрямку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися