У Києві очікується різке потепління: синоптики дали прогноз

В українській столиці очікується різке покращення погодних умов після кількох днів дощів та ураганного вітру

В українській столиці очікується різке покращення погодних умов після кількох днів дощів та ураганного вітру — синоптики дали прогноз погоди на сьогодні. Про це стало відомо із повідомлення, яке опубліковано на офіційному сайті Українського гідрометцентру.

У нічний час доби температура повітря коливатиметься від 12 до 14 градусів вище за нуль, у денний час доби стовпчик термометра підніметься до 23-25 градусів тепла.

Очікуються пориви північно-західного вітру зі швидкістю 7-12 метрів за секунду, синоптики не прогнозують опади вдень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час грози блискавка потрапила до місту під Києвом, внаслідок чого стався вибух. Вибухом зруйновано міст через річку Ірпінь у селі Демидів.

Одна людина загинула, ще двоє поранено. Рух транспорту через міст перекрили на час проведення ремонтних робіт та оприлюднили схему об'їзду .

Минулого тижня під час грози у Фастівському районі блискавка потрапила до дачного будинку, де після цього сталася пожежа . У селищі міського типу Глеваха згоріли дачний будинок та господарська будівля поряд. Крім того, через потужну зливу з градом та шквалами, що накрили правобережні райони Києва, у столиці виникли підтоплення на занижених місцях. Наслідки зливи в столиці можна подивитися на відео .

Читайте також, що під час останньої грози у Києві пошкоджено триста дерев .

Джерело: https://meteo.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися