У Києві відкрили розмовний клуб для вивчення української мови: подробиці

В українській столиці відкрили розмовний клуб для безкоштовного вивчення державної мови

В українській столиці відкрили розмовний клуб для безкоштовного вивчення державної мови, де всі бажаючі матимуть змогу отримати практику використання української мови. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба комунального підприємства "Міський магазин".

Відомо, що киян та гостей столиці запрошують до розмовного клубу, де вони зможуть вільно спілкуватися українською мовою. Зустрічі проводитиме Світлана Лукач – кандидат педагогічних наук. Перша зустріч відбудеться 14 липня о 18:00 у книгарні "Сяйво книги".

Участь у розмовному клубі безкоштовна, зустрічі планують проводити кожного тижня. Записатися для участі в клубі можна за посиланням .

Нагадаємо, що після початку повномасштабної війни Росії проти України активізувався особливо процес декомунізації. Саме тому Міністерство культури та інформаційної політики оголосило про опитування у додатку "Дія" щодо подальшої долі щита з гербом СРСР. Таку заяву зробив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко у своєму телеграмі.

Міністр також заявив, що технічний процес заміни щита є досить непростим саме через питання безпеки. Ткаченко зазначив, що важливо все зробити правильно, щоб після зміни навантаження монумент не отримав пошкоджень.

У програмі "Дія" можна вибрати один із запропонованих варіантів:

1. Залишити все як є.

2. Зняти герб СРСР.

3. Замінити на тризуб – Державний Герб України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися