Кличко о 24 лютого: У мене була інформація від спецслужб, тікати я не збирався

Міський голова української столиці Віталій Кличко розповів про початок повномасштабного вторгнення Росії до України

Міський голова української столиці Віталій Кличко розповів про початок повномасштабного вторгнення Росії до України 24 лютого. Про це стало відомо з інтерв'ю, яке мер Києва дав телеведучому Дмитру Гордону.

За його словами, він мав точну інформацію від спецслужб про початок повномасштабної війни, він зазначив, що поставив будильник на 3 години ночі, 24 лютого.

"О 4 ранку мені зателефонували зі словами "Почалося". Однак на той момент я не можу припустити, що буквально за два дні під Києвом розпочнуться бойові дії", - сказав Кличко.

Мер заявив, що він не мав думок про виїзд з міста, а його брат Володимир перебував у столиці під час оборони від російських окупантів.

Нагадаємо, що Кличко відповів на запитання, чи вдарив би він російського диктатора Володимира Путіна під час особистої зустрічі. Про це стало відомо з інтерв'ю градоначальника, яке він дав телеведучому Дмитру Гордону.

За його словами, він дуже часто отримував подібні питання від журналістів, однак, "якби кулаками та фізичною силою вирішувалися питання, то він стер би кулаки до ліктів".

Водночас Кличко зазначив, що "якби це зупинило кровопролиття, то відповідь очевидна".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Андрей

14 липня 2022, 10:28

Ага, все знали, а народ шиш предупредили - только ударенное во всю голову уродство Клячко может спокойно завести будильник и лечь спать накануне войны, кому война, кому мать родна !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися