У Києві назвали терміни відновлення будинків, які постраждали від обстрілу росіян

В українській столиці назвали терміни відновлення житлових будинків, які були пошкоджені внаслідок обстрілу російських окупантів

В українській столиці назвали терміни відновлення житлових будинків, які були пошкоджені внаслідок обстрілів російських окупантів — йдеться про багатоповерхівки на вулицях Крушельницької, 3А, Кошиця, 7 та Богатирська, 20. Про це повідомили у прес-службі Оболенської та Дарницької районних державних адміністрацій.

У Дарницькому районі відновлять будинки, які постраждали від уламків ракет, їх відбудують до початку опалювального сезону з урахуванням енергозберігаючих технологій. Будинок на вулиці Богатирській планують поновити до середини жовтня.

Нагадаємо, що у столиці пошкоджено понад 640 інфраструктурних об'єктів та житлових будинків. На відновлювальні роботи на 360 об'єктах столиця виділила із резервного фонду міського бюджету майже 600 мільйонів гривень, ще 200 мільйонів виділив уряд.

"У червні ми розпочали відновлення 11 житлових будинків, які отримали найбільші руйнування внаслідок ракетних обстрілів російськими варварами. Нещодавно перевіряли, як тривають роботи по вулиці Чорнобильській. Сьогодні – тут, на Богатирській. Також місто приступило до відновлювальних робіт у будинках на вулицях Крушельницькій, , Ірпінській, на проспектах Свободи та Лобановського", – заявляв Віталій Кличко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися