Суцільні руйнування: як виглядає ринок в Ірпені після зустрічі з "російським світом" (Фото)

У мережі показали, як виглядає ринок в Ірпені Київської області після атак російських окупантів

У мережі показали, як виглядає ринок в Ірпені на Київщині після атак російських окупантів. Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікували у соціальних мережах на Telegram-каналі "Київ зараз".

На опублікованому фото можна побачити наслідки російської окупації Ірпеня – ринок у місті фактично зруйнований повністю.

Нагадаємо, що в Ірпені тисячі людей не можуть повернутися до зруйнованих війною будинків, для них облаштують місця тимчасового проживання та збудують нове житло. Про це в ефірі телемарафону розповів радник Ірпінського міського голови Андрій Литвинов.

"У нас взагалі пошкоджено 80 відсотків усіх об'єктів міста, з них близько трьох тисяч не підлягають відновленню. Серед цих трьох тисяч є багатоповерхівки, є і приватний сектор. Кількість квартир і саме мешканців, я думаю, близько п'яти тисяч тих, кому нікуди повернутись сьогодні ", - сказав Литвинов.

За його словами, для мешканців Ірпеня, чиє житло зруйновано, наразі створили умови тимчасового проживання на базі санаторію "Дубки".

"Ми розміщуємо безкоштовно всіх, хто постраждав, хто втратив своє житло. Цього поки що недостатньо. Ми розробляємо інші варіанти, де це можна робити. Зараз дякуємо "Укрзалізниці" — вони нам надали поїзд для проживання людей. Його зараз облаштовують. Він з кондиціюванням, добре зроблений поїзд та його облаштують для тимчасового проживання", - розповів радник мера Ірпеня.

Джерело: https://t.me/kyiv_n/26901


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися