На Житомирській трасі незабаром відновлять зруйнований боями міст (Карта)

На території Київської області на трасі державного значення Київ—Чоп найближчим часом завершать відновлення моста у селищі міського типу Макарів

На території Київської області на трасі державного значення Київ—Чоп найближчим часом завершать відновлення мосту у селищі міського типу Макарів. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської обласної військової адміністрації.

Відомо, що йдеться про міст через річку Здвіж, який розташований на автомобільній дорозі Т1019, яка сполучає Вишгородський, Бучанський та Фастівський райони. Найближчим часом планується повноцінний запуск руху. На початку повномасштабного вторгнення Росії переправу було частково знищено.

cs6oj9mCw02-DgIDFb5G-vvjk.png

Нагадаємо, що поблизу села Демидів відновив роботу міст через річку Ірпінь. Таку заяву зробив заступник глави Офісу президента Кирило Тимошенко у своєму телеграм-каналі.

"Та сама, яка була зруйнована через влучення блискавки. Роботи з відновлення повідомлення тривали 2 тижні. Були зруйновані конструкції двох прольотів", - зазначив Тимошенко.

Тимошенко також зазначив, що рух транспорту мостом біля Демидова було відновлено 14 липня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися