У Києві очікується збільшення кількості переселенців зі сходу — Верещук

В українській столиці вже найближчими місяцями очікується збільшення кількості внутрішньо переміщених осіб

В українській столиці вже найближчими місяцями очікується збільшення кількості внутрішньо переміщених осіб — йдеться про період настання холодів та опалювальний сезон. Про це стала заява, яку зробила віце-прем'єр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

За її словами, на Україну може чекати нова хвиля переселенців зі сходу на захід через те, що багато населених пунктів виявилися відрізаними від комунікацій через війну, багато населених пунктів залишилися без газу, а постачання відновити найближчим часом неможливо. Верещук вважає, що напередодні холодів люди виїжджатимуть із прифронтових міст на безпечніші території.

Нагадаємо, що на території Київської області з'являться нові містечка для вимушених переселенців, які покинули свої регіони та будинки через повномасштабне вторгнення Росії в Україну. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував голова Київської обласної військової адміністрації.

Відомо, що модульні містечка для переселенців працюють у Загальцях, Гостомелі, Мощуні, Макарові та Ірпені — там розмістять переселенців із Луганської, Донецької, Харківської, Херсонської та Миколаївської областей.

Додаткові модульні містечка розмістили у Бучі та Бородянці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися