Жителі Києва чують вибухи: у Броварах відбуваються військові навчання

Мешканці української столиці чують звуки сильних вибухів – на території Броварського району проходять військові навчання

Мешканці української столиці чують звуки сильних вибухів – на території Броварського району відбуваються військові навчання. Про це повідомляв міський голова Броварів Ігор Сапожко у соціальних мережах.

Навчання проводяться 18 та 19 липня, мешканці столиці та регіону можуть чути вибухи, також може бути посилено режим перевірки документів на блокпостах району.

Нагадаємо, що у Державному департаменті Сполучених Штатів Америки пояснили, чому закликали американських громадян у терміновому порядку залишити територію України. Про це стало відомо із коментаря представника Держдепу, який він дав журналістам видання РБК-Україна.

За його словами, для США головним пріоритетом є забезпечення безпеки власних громадян, які перебувають за кордоном. Він зазначив, що Держдеп прагне надавати американцям інформацію про країни світу, щоб вони могли ухвалювати рішення про поїздки.

Дипломат заявив, що через повномасштабну війну Росії проти України наша країна не підходить для поїздок туристів і ще не підкреслив, що американцям варто залишити територію України. Водночас чиновник сказав, що для деяких громадян найкращим варіантом може бути укриття на місці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися