Від Жулян до Вишневого: нову ділянку Київської окружної дороги збудують до 2026 року

В українській столиці планують збудувати нову ділянку Київської окружної дороги від Жулянського шляхопроводу до Вишневого — роботи планують закінчити до 2026 року

В українській столиці планують збудувати нову ділянку Київської окружної дороги від Жулянського шляхопроводу до Вишневого — роботи планують закінчити до 2026 року. Про це стало відомо з тендеру комунальної корпорації "Київавтодор", опублікованого на сайті держзакупівель Prozorro.

Капітальний ремонт півкільця від Жулянського шляхопроводу до повороту до Вишневого коштуватиме 626,4 мільйона гривень.

Нагадаємо, що на території Київської області на трасі державного значення Київ—Чоп найближчим часом завершать відновлення моста у селищі міського типу Макарів. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської обласної військової адміністрації.

Відомо, що йдеться про міст через річку Здвіж, який розташований на автомобільній дорозі Т1019, яка сполучає Вишгородський, Бучанський та Фастівський райони.

Найближчим часом планується повноцінний запуск руху. На початку повномасштабного вторгнення Росії переправу було частково знищено.

Читайте также