Під Києвом жінка перетворила знищений російський танк на грядку (Фото)

У селищі Велика Димерка на території Київської області жінка перетворила знищений танк російських окупантів на грядку з капустою

У селищі Велика Димерка на території Київської області жінка перетворила знищений танк російських окупантів на грядку з капустою. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого прес-службою Генерального штабу Збройних Сил України в соціальних мережах.

Відомо, що господиня обсадила знищений танк окупантів квітами та капустою. Із залишків техніки жінка зробила тару для компосту.


Нагадаємо, що в центрі Києва просто неба працює виставка знищеної техніки російських окупантів. Про особливості та громадську важливість експозиції розповіли у Міністерстві внутрішніх справ України.

Експозицію знищеної бойової техніки російських окупантів відкрили наприкінці минулого тижня на Михайлівській площі Києва. Міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський пояснив це рішення величезним суспільним інтересом. Тут і зараз можна побачити як експонати спалені російські танки, БМП та інше вороже обладнання.

"Північний напрямок показав небоєздатність Російської Федерації. Вони хотіли за три дні взяти Київ тими силами, якими вони висадилися. Їхня "славна" броня, як вони кажуть, пробивається навіть нашими кулеметами", - прокоментував експозицію головний сержант 4-ї бригади оперативного призначення Нацгвардії України Станіслав Петряков.

Читайте также