Кличко: на Подільському узвозі буде відремонтовано 3,5 тисячі квадратних метрів покриття

Тривають роботи з відновлення покриття з бруківки на Подільському узвозі

Під час відновлювальних робіт на Подільському узвозі планується оновити 3,5 тис. кв. м дорожнього покриття. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці у Facebook. 

"Тривають роботи з відновлення покриття з бруківки на Подільському узвозі в столиці. Загалом плануємо відремонтувати 3,5 тис. квадратних метрів дорожнього покриття узвозу. На сьогодні вже оновили понад 600 квадратних метрів дороги від запланованого обсягу", - заявив Кличко.

За його словами, спочатку буде відремонтовано дорогу в напрямку Подолу.

"Сьогодні дорожники оновлюють крайню праву смугу дороги в напрямку Подолу - вулиці Кирилівської. Нині розбирають покриття, рівняють бордюри. Наступний етап - оновлення основи проїжджої частини та викладання бруківки", - зазначив Кличко.

Як повідомляли раніше "Коментарі", еколог розповів, чому у Києві різко погіршилася якість повітря. В українській столиці різко погіршилася якість повітря – у місті виявили багаторазове перевищення норм забруднення атмосфери. Еколог Володимир Борейко пояснив причини такого явища. За його словами, багато жителів Києва повернулися до міста, також у столиці збільшилася кількість переселенців з інших міст — основним забруднювачем повітря є автомобільний транспорт. Еколог також зазначив, що кілька днів тому у місті немає вітру та дощу, а тому шкідливі речовини концентруються між будинками.

Також "Коментарі" писали, що в Києві змінили назву театру Лесі Українки. Київський театр імені Лесі Українки змінив офіційну назву, позбувшись згадки про "російську драму". Тепер офіційна назва закладу - Національний академічний драматичний театр імені Лесі Українки. Рішення щодо перейменування закладу було ухвалено ще наприкінці зими цього року, одразу після початку війни Росії проти України. Попередню назву театр мав близько 100 років, а більшість вистав ставили російською мовою.

Читайте на порталі "Коментарі": Путін повідомив, чому відвів війська від Києва. Також російський президент заявив, що Україна начебто не хоче дотримуватися зобов'язань, однак не зазначив, про що саме йдеться. Саме тому Путін повідомив, що не має наміру влаштовувати зустріч із президентом України Володимиром Зеленським.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Vlad

21 липня 2022, 15:30

Это супер, но сделайте нормальный асфальт, уберите брусчатку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися