У Києві очікується серйозне потепління: синоптики дали прогноз

В українській столиці 22 липня очікується серйозне покращення погоди — синоптики дали прогноз на сьогодні

В українській столиці 22 липня очікується серйозне покращення погоди – синоптики дали прогноз на сьогодні. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікували на офіційному сайті Українського гідрометцентру.

Відомо, що температура повітря в нічний час доби коливатиметься від 15 до 17 градусів вище за нуль, вдень стовпчик термометра коливатиметься від 24 до 26 градусів тепла. Очікуються пориви північного вітру зі швидкістю 7-12 метрів за секунду. Опадів синоптики не прогнозують.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час грози блискавка потрапила до місту під Києвом, внаслідок чого стався вибух. Вибухом зруйновано міст через річку Ірпінь у селі Демидів.

Одна людина загинула, ще двоє поранено. Рух транспорту через міст перекрили на час проведення ремонтних робіт та оприлюднили схему об'їзду.

Минулого тижня під час грози у Фастівському районі блискавка потрапила до дачного будинку, де після цього сталася пожежа . У селищі міського типу Глеваха згоріли дачний будинок та господарська будівля поряд. Крім того, через потужну зливу з градом та шквалами, що накрили правобережні райони Києва, у столиці виникли підтоплення на занижених місцях. Наслідки зливи в столиці можна подивитися на відео.

Читайте також, що під час останньої грози у Києві пошкоджено триста дерев .

Джерело: https://meteo.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися