Всі об'єкти "Укрбуду" добудує "Київміськбуд"

Питання з житлом для тисяч людей буде вирішено, підкреслив президент

Президент України Володимир Зеленський в ефірі "Право на владу" на каналі 1+1 заявив про те, що всі недобудови "Укрбуду" будуть завершені. За його словами, над цим питанням працювали і в Офісі президента, і правоохоронні органи, і багато інших. 

Зеленський зазначив, що на сьогодні це питання вирішене. І вся нерухомість буде добудована. Всі недобудови завершить "Київміськбуд". Питання з житлом для тисяч людей буде вирішено, підкреслив президент.

Нагадаємо раніше повідомлялося, що державна корпорація "УкрБуд" зупинила будівельні роботи на більшості своїх об'єктів. Без житла ризикують залишитися понад 13 тисяч інвесторів. Це в шість разів більше, ніж було в шахрайській схемі "Еліта-Центр".

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", до Офісу Президента принесли тапочки. Близько тисячі інвесторів "Укрбуду" вимагають продовжити будівництво 20 житлових комплексів, яке простоює з липня. Відзначається, що частина мітингувальників - інвестори "Укрбуд", яких забудовник кинув на квартири.  Люди принесли з собою домашні тапочки, як символ домашнього затишку, якого вони не отримали. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися