Підтоплення Демидова: мешканцям повідомили, коли відступить вода

Наразі тривають всі необхідні роботи, щоб усунути проблему

Після того, як була частково зруйнована захисна дамба, жителі сіл Мощун, Горенка, Демидів, Козаровичі цілком відчули на собі стихію води й навіть змушені були жити з нею у власному домі. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко у своєму Телеграм-каналі.

За словами Тимошенка, із території сіл вода має відступити протягом 7-10 днів. Заступник голови ОП зазначив, що наразі тривають усі необхідні роботи, щоб проблема була усунена.

Також Тимошенко у своєму повідомленні додав, що у Київській області почастішили випадки загоряння торф'яників, спостерігаються випадки підпалу трави й сміття. 

"Шановні громадяни, закликаю: не паліть, будь ласка, сміття, траву та інші побутові відходи. Маємо сумну статистику загорянь. Вогнеборці з нею справляються, однак будьмо пильними", - закликав Тимошенко.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві викрили шахраїв, які привласнювали квартири померлих. У Києві затримано організаторів злочинного угруповання, яких підозрюють у здійсненні махінацій із нерухомістю померлих осіб. Зокрема зазначається, що підозрювані вже заволоділи шістьма квартирами в Києві. Незаконні угоди укладали тоді, коли в померлих не було близьких родичів, які б могли претендувати на житло. Нотаріус передавала дані учасникам злочинного угруповання, щоб вони змогли оволодіти квартирою.

Також "Коментарі" писали, що Нацгвардія у Києві затримала двох російських інформаторів. Нацгвардійцями вдалося затримати в Києві двох чоловіків, які виявилися російськими інформаторами й збирали дані для ворога, зокрема фотографували місцерозташування військових. 

Читайте на порталі "Коментарі": СБУ викрила масштабну схему розкрадання військової гуманітарки для Нацгвардії. Організатори схеми - засновник і керівник київської мережі магазинів, яка спеціалізується на продажі товарів військового призначення, і директор київської комерційної структури. Слідчі ДБР провели санкціоновані обшуки на місцях проживання підозрюваних в організації схеми, у магазинах і на складах. Також було вилучено 120 тисяч незареєстрованих набоїв вогнепальної зброї.

Читайте также