У Києві зростає кількість хворих на коронавірус: у КМДА розповіли деталі

В українській столиці зростає кількість громадян, які захворіли на коронавірусну інфекцію

В українській столиці зростає кількість громадян, які захворіли на коронавірусну інфекцію. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала директор Департаменту охорони здоров'я Київської міської державної адміністрації Людмила Гінзбург.

За її словами, з 11 до 17 липня у столиці зареєстрували 112 випадків коронавірусу, а з 18 по 24 липня їх стало 245. Вона зазначила, що також помічено тенденцію до збільшення госпіталізованих.

Чиновника нагадала, що варто насторожитись через динаміку захворюваності, а також закликала місцевих жителів вакцинуватися.

Нагадаємо, що на мешканців української столиці та інших українських міст чекає найскладніший опалювальний сезон — одночасно він розпочнеться вчасно та без підвищення тарифів на комунальні послуги. Про це стало відомо із коментаря міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова.

За його словами, зимовий сезон буде найскладнішим в історії України, на сьогоднішній день існує безліч викликів, оскільки російські окупанти зруйнували критичну інфраструктуру, зокрема 331 котельню.

Міністр закликав українців уважно ставитись до збереження тепла у будинках, регулюючи температуру.

Читайте также