У Бучі почали зносити житловий будинок, який потрапив під бомбардування окупантів (Відео)

У Бучі Київської області розпочали роботу з демонтажу будівлі житлового комплексу "Нова Буча", яка постраждала внаслідок бомбардувань російських окупантів

У Бучі Київської області розпочали роботу з демонтажу будівлі житлового комплексу "Нова Буча", яка постраждала внаслідок бомбардувань російських окупантів. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікував міський голова Бучі Анатолій Федорук.

За його словами, вже розібрано дві секції житлового комплексу на вулиці Бориса Хмирі 11/6 – цей будинок став найбільш постраждалим у Бучі під час повномасштабного вторгнення Росії.

Нагадаємо, що мешканці одного з багатоповерхових будинків у Бучі самостійно розпочали ремонт, оскільки будівля поступово руйнується. 18 березня танк окупантів потрапив у дах багатоповерхівки, внаслідок чого він спалахнув. Таку заяву зробила місцева мешканка Тетяна Ярова на своїй сторінці у Facebook.

Через атаку окупантів багатоповерхівкою 9 сімей опинилися без житла, а ще 60 не можуть повернутися додому.

Як повідомляють мешканці будинку, через пожежу було повністю знищено дах будинку та верхні поверхи. Фахівці пізніше визначили, що плити перекриття зазнали значних пошкоджень, і їх необхідно буде замінити.

Щоб врятувати майно від дощу хоч якось, мешканці багатоповерхівки накрили дах плівкою, проте він зовсім не рятує.


Читайте также