На Київщині запустили сотні автобусних маршрутів - ОВА

На території Київської області відновили курсування 400 автобусних маршрутів — йдеться про приміські та міжміські автобуси

На території Київської області відновили курсування 400 автобусних маршрутів — йдеться про приміські та міжміські автобуси. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської обласної військової адміністрації.

Відомо, що маршрутами курсують понад 800 автобусів, пасажирські перевезення відновлено в усіх районах регіону. Також продовжуються перевірки виконання умови договорів підприємствами-перевізниками.

Нагадаємо, що в українській столиці та Київській області суттєво подорожчав разовий проїзд у маршрутних таксі. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала журналістка Світлана Крюкова.

За її словами, проїзд у столичних приватних маршрутках зріс до 15 гривень за одну поїздку, таким чином, денна поїздка без пересадок туди обернеться в 30 гривень.

Також подорожчали маршрутки сполученням Київ—Буча, які тепер коштуватимуть 43 гривні, коли до 24 лютого проїзд коштує 27 гривень.

Читайте также