Ректор КПІ заявив, що війну з Росією можуть виграти передові технології

Ректор Київського політехнічного інституту та академік Національної академії наук України Михайло Згуровський заявив, що повномасштабну війну з Росією можуть виграти не лише солдати на полі бою, а й передові технології.

Ректор Київського політехнічного інституту та академік Національної академії наук України Михайло Згуровський заявив, що повномасштабну війну з Росією можуть виграти не лише солдати на полі бою, а й передові технології. Про це стало відомо з його статті у британському виданні University World News.

За його словами, війну можна виграти за допомогою інженерів та науковців з галузі електроніки, інформатики та механіки. Він наголосив, що Збройним Силам України потрібні компетентні фахівці.

Нагадаємо, що депутат Київської міської ради Олександр Погребиський, який воює на фронті у складі Збройних Сил України, назвав рецепт перемоги нашої країни над Росією. Про це стало відомо із інтерв'ю бійця, яке він дав журналістам видання Вечірній Київ.

За його словами, війна є марафоном, а не спринтом, тому кияни повинні розуміти, що в майбутньому буде непросто, проте найважчі часи вже позаду.

Він зазначив, що марафон війни потрібно пройти з гідністю, а найголовнішим є єдність, допомога одна одній, а також підтримка ЗСУ. Депутат заявив, що якщо дотримуватись цього рецепту, то війна закінчиться набагато швидше.

Читайте также