Російські окупанти завдали ракетного удару по Київській області - Кулеба

Російські окупанти завдали ракетного удару по території Київської області вранці 28 липня

Російські окупанти завдали ракетного удару по території Київської області вранці 28 липня — приліт був зафіксований у районі Вишгороду регіону. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікував голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

За його словами, вранці противник завдав ракетного удару по одній із територіальних громад Вишгородського району Київської області, під обстріл потрапив інфраструктурний об'єкт. Інформація щодо можливих жертв уточнюється. На місці удару вже працюють працівники екстрених служб. Кулеба вкотре закликав киян та мешканців області не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Нагадаємо, що в українській столиці підрозділи 112 бригади територіальної оборони проходять військові навчання, щоб дати відсіч російським окупантам у разі повторної атаки на Київ. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що бійці постійно тренуються у пунктах дислокації, відточують майстерність у тактиці та тактичній медицині.

Частина підрозділів, що складаються із киян, воюють на Донбасі та півдні України. Серед бійців є військові, які діляться із територіальними оборонцями своїм бойовим досвідом.

Читайте также