З Білорусі у бік Києва випустили до 25 ракет — Беларускі Гаюн

З території Білорусі у бік української столиці та інших північних областей України вранці 28 липня було зафіксовано до 25 пусків ракет

З території Білорусі у бік української столиці та інших північних областей України вранці 28 липня було зафіксовано до 25 пусків ракет. Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікувала моніторингова група "Беларуский Гаюн" у соціальних мережах.

Відомо, що у проміжку між 05:23 до 06:29 було зафіксовано пуски ракет із аеродрому Зябрівка, що розташований на території Гомельської області Білорусі. Ракети прилетіли до Чернігівської та Київської області.

Нагадаємо, що в українській столиці підрозділи 112 бригади територіальної оборони проходять військові навчання, щоб дати відсіч російським окупантам у разі повторної атаки на Київ. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що бійці постійно тренуються у пунктах дислокації, відточують майстерність у тактиці та тактичній медицині.

Частина підрозділів, що складаються із киян, воюють на Донбасі та півдні України. Серед бійців є військові, які діляться із територіальними оборонцями своїм бойовим досвідом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися