Кличко пояснив, чому Путін розпочав повномасштабну війну проти України

Міський голова української столиці Віталій Кличко висловив думку про те, чому російський диктатор Володимир Путін розпочав повномасштабну війну проти України

Міський голова української столиці Віталій Кличко висловив думку про те, чому російський диктатор Володимир Путін розпочав повномасштабну війну проти України. Про це стало відомо з інтерв'ю мера Києва, яке він дав телеведучому Дмитру Гордону.

За його словами, росіяни ніколи не матимуть бажання України бути незалежною, а Путін завжди хотів відновити СРСР, що всі мають чітко розуміти. Він зазначив, що Україна бореться за своє майбутнє у складі Європи, щоб жити із дотриманням прав людини, вільними ЗМІ та демократією.

Нагадаємо, що до єврівської влади зміцнює рубежі столиці, щоб у разі вторгнення з боку Білорусі одразу мати можливість дати відсіч ворогові. Таку заяву зробив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телемарафону.

Кличко повідомив, що сподівається, що повторного вторгнення з території Білорусі не відбудеться, проте при цьому мер Києва підкреслив, що наразі влада розглядає різні можливі варіанти і не виключає можливості повторної атаки.

"Я особисто багато разів виїжджав перевіряв. Але давайте відверто, це питання не до мене, незважаючи на те, що я входжу до оборонної ради Києва. Це питання до військового керівництва, яке запевняє, що сил достатньо, зміцнення зроблено", - заявив Кличко. під час телемарафону.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися